Recent Posts

Αρχιζουν παλι οι εμβολιασμοι.


Δειλα δειλα ξαναβγαινει στο προσκηνιο το θεμα του εμβολιασμου κατα της νεας γριππης.

Αλλωστε καποιοι θα καλεστουν να εξηγησουν γιατι η Ελλαδα προμηθευτηκε τοσο πολλα εμβολια;

Ιστορια συνωμοσιας θα πουν καποιοι.

Κατα ενα μερος ναι.Απο την αλλη αξιζει να αναφερουμε οτι υπηρχα 26 θανατοι ανα 100.000 προσβαλλομενους απο τη γριπη των χοιρων.Πολυ χαμηλοτερο ποσοστο απο της κανονικης γριππης.

Τα συμβολαια τα κρατη τα υπεγραψαν αμεσως μετα τους πρωτους θανατους στο Μεξικο.Απο κει και περα το κλιμα πανικου μαλλον δημιουργηθηκε απο τα ΜΜΕ που συνεργαζονται με τους βιομηχανους που δραστηριοποιουνται στον τομεα της υγειας.

Αρκετοι γιατροι βγηκαν και ειπαν οτι η καλη διατροφη και ξεκουραση ειναι το καλυτερο φαρμακο και μηδενιζει τα ποσοστα θνησιμοτητας.

Αλλωστε ποσα περιστατικα θανατων καταγραφηκαν σε Ευρωπαικες χωρες;

Τα 65000 ατομων που θα πεθαιναν απο τη νεα γριπη συμφωνα με τις προβλεψεις εγιναν 1000 και μαλιστα σε αυτα βρισκονται ατομα κυριως απο τριτοκοσμικες χωρες και υπερηλικες που οποιαδηποτε γριπη μπορουσε να εχει τα ιδια αποτελεσματα.
Ειδικα στην Ελλαδα ακουγαμε με απειλιτικη μουσικη για τα νεα κυμματα γριππης που ερχονται και ποσο οι γιατροι μας προτρεπουν αλλα κανενα απο τα κεντρικα ΜΜΕ δεν ειχε προβαλλει αντιθετες αποψεις.Δηλαδη μιλαμε για πληρη διαφημιση και χειραφετηση.
Εμβολιο λοιπον; Παντα μετα τη συμβουλη του γιατρου. ΠΑΝΙΚΟΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ.