Recent Posts

Έλαμψε δια της απουσίας του στην πολιτική εκδήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη , ο επικεφαλής μειοψηφίας του Δ.Σ. του Δήμου Κορινθίων κ. Κώστας Γιώτης .
Ο κ. Γιώτης με δηλώσεις του τόνισε, πως ενώ παρέστει στην έλευση του κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη,δεν μπόρεσε να παραστεί στην εκδήλωση για την έλευση της Ντόρας Μπακογιάννη γιατί είχε σοβαρή δικαστική υπόθεση στην Αθήνα και έπρεπε να απουσιάσει Στην συνέχεια ο κ. Γιώτης τόνισε πως στην Κόρινθο επέστρεψε στις 7 το απόγευμα .

4 σχόλια:

lamogiopress είπε...

Κάποιος να ενημερώση τον κύριο Γίωτη ότι η ώρα άλλαξε, και όταν ήταν η Μπακογιάννη ήταν εδω ο κ. Γιώτης επίνε καφεδάκι στην Κόρινθο. Αν δεν θέλεις να είσαι κάπου μην πας, αλλά ας μην πετάμε κορώνες περί ενότητας.

Θύμιος Tσαρμπός είπε...

Εγω δε μπορω να το πω αυτο φιλε...
Το θεμα ειναι οτι για την απουσια του και την απασχοληση του ηταν ενημερωμενος και ο προεδρος της ΝΟΔΕ κος Στεργιοπουλος
Περισσοτερα αυριο

Θύμιος Tσαρμπός είπε...

O παλκοσενικος ειπε τα εξης:
Ρε μόρτες,

γράφει το λαμόγιο ότι ο Σπίθας είχε λέει πει στο λουλακί αφεντικό ότι έχει δουλειά σε δικαστήριο της Αθήνας και δε θα πάει στη θυγατέρα. Πήγα να σου αφήσω μήνυμα να στα χώσω αλλά έμπλεξα. Πάρε τώρα κάτι ρέστα στο επίσημο :

Ποιος χέστηκε ρε σεις άμα ο Σπίθας πήγε ή δε πήγε στο θέατρο; Και ποιος σας είπε ότι ο Σπίθας έχει κανέναν ανάγκη όπως κάτι πιτισρικάδες και κάτι αχαίρευτοι που πάνε και φωτογραφίζονται μαζί με τη θυγατέρα για να πουλήσουν μούρη;

Μη πω ονόματα τώρα και γίνουμε κώλος βραδυάτικα. Οσοι ρε έχετε πολιτικά ούμπαλα, δεν έχετε ανάγκη να αμολάτε σάλια και πετιμέζια. Εγώ ο παλιός λέω ότι ο Σπίθας καλά ξηγήθηκε και του αφιερώνω άσμα βαρύ και μόρτικο.

Απαντηση δικη μου μιας και εδω εγινε το νταβαντουρι
Δε διαφωνω με παλκο
Κανενας δεν ενδιαφερεται και αυτα ανηκουν αλλου
Απλα αν το λαμογιο εχει δικιο πιο μαγκια θα ηταν απο Γιωτη να πει
Προτιμουσα να παω για καφεδακι με φιλαρακια
Αν και πιστευω Γιωτη παροτι επιμενω διολου με ενδιαφερει ποιος παει και ποιος δεν παει σε πολιτικες ομιλιες
Αλλου παιζεται το παιχνιδι
Στις καλπες στη βουλη και στα δημοτικα συμβουλια
Ολα τα αλλα αλλα λογια να αγαπιομαστε...

lamogiopress είπε...

Φίλε μου, δικαίωμα του καθένα είναι να πηγαίνει όπου θέλει ,αλλά δεν είναι δικαίωμα κανενός να παίζει με την νοημοσύνη των άλλων λέγοντας ψέματα για Αθήνες κτλ.