Recent Posts

Συνεχίζει τις επαφές η Τ.ο ΝΔ Αγ. Θεοδώρων




Η διευρυμένη, σε πλήρη σχεδόν απαρτία ΔΗΜ Τ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας Αγίων Θεοδώρων μέσα στα πλαίσια των αποφάσεων της συζήτησε με τους Υποψηφίους Δημάρχους του νέου Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων κ Δ Γέρου και Γ. Πετρίτση το παρόν και το μέλλον του νέου Δήμου.

Η αρχή έγινε με τον υποψήφιο Δήμαρχο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων κ. Δ. Γέρου.

Στη συνάντηση η οποία διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και στην οποία συμμετείχε και η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Λουτρακίου κα Μαρία Πρωτόπαπα, συζητήθηκαν διάφορα θέματα τα οποία αφορούν τον νέο Δήμο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Ο κ Δ. Γέρου τοποθετήθηκε πάνω στα φλέγοντα ζητήματα της πόλης και του σημερινού Δήμου Αγίων Θεοδώρων, και δεσμεύτηκε να καταθέσει σε μια επόμενη συνάντηση μία ολοκληρωμένη πρόταση η οποία θα απαντά στην ανάγκες των καιρών και θα δίνει περισσότερο εμπεριστατωμένες απαντήσεις για το κοινό μέλλον του συνενωμένου πλέον Δήμου Λουτρακίου Αγίων-Θεοδώρων.

Η επόμενη συνάντηση έγινε με τον υποψήφιο Δήμαρχο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων κ Γ. Πετρίτση.

Και πάλι μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα ο κ Πετρίτσης ανέπτυξε με σαφήνεια την δική πρόταση για το κοινό μέλλον του συνενωμένου πλέον Δήμου Λουτρακίου Αγίων-Θεοδώρων. Μάλιστα η ΔΗΜ. Τ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας Αγίων Θεοδώρων συνεχάρη τον κ Πετρίτση για την δημόσια δέσμευση του ότι αν ‘κερδίσει’ στις επερχόμενες εκλογές, τα χρήματα που πηγαίνουν σήμερα και αντιστοιχούν στον ‘Πράσινο Φόρο’, θα επενδύονται στους Αγίους Θεοδώρους.

Τέλος ομόφωνα το συμβούλιο της ΔΗΜ. Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Αγίων Θεοδώρων δεσμεύτηκε και στους δύο υποψηφίους Δημάρχους ότι θα τους καταθέσει υπόμνημα στο οποίο θα αναλύονται τα προβλήματα της περιοχής θα προτείνονται λύσεις για την υλοποίηση τους και θα αναμένει τη δημόσια δέσμευση τους ότι όλα όσα προτείνονται θα υλοποιηθούν μέσα σε συγκεκριμένο χρόνο.

Οι συναντήσεις θα συνεχισθούν και με τους άλλους Υποψηφίους.


Τσαρμπος Θυμιος