Recent Posts

Τα "νυχτερινα" του Λαμπρου Κωστάρα

Αυτό το 50% + 1 πρέπει να έχει φέρει συνεφιά στο Δημαρχείο αλλά και το ΠΑΣΟΚ. Διότι ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να συνεργαστεί στο δεύτερο γύρο. Ποιος και με ποιους ? Με γκαράζ ή χωρίς γκαράζ ?

Και με ποια αιτιολογία θα ανακοινωθεί ο υποψήφιος ? Ποιος θα δεχθεί το αποτέλεσμα και γιατί ? Αφού δεν υπήρξε διαδικασία κάλπης !
Αρα ψήνεται κατάσταση και δημιουργούνται προυποθέσεις για δεύτερο συνδυασμό Πασοκικής προέλευσης ! Μία εξέλιξη που δεν την εκμεταλλεύονται στη ΝΔ διότι και εκεί αναμένονται δύο ψηφοδέλτια.
Ο Γιώτης θέλει χρίσμα αλλά πρέπει να κατέβει γιατί ηγείται του ανεξάρτητου διακομματικού αντι-Πνευματικού πατριωτικού μετώπου (κλεμμένο αυτό). Σε αυτή τη περίπτωση νομιμοποιούνται οι άλλοι να κατέβουν ακόμα κι αν ο Γιώτης πάρει το χρίσμα. Οχι μόνο το αντίθετο, έτσι ?
Μου κάνει όμως εντύπωση που ο Κόλλιας δεν κάλεσε τον Τόγια εκτός αν αυτός εκπροσωπήθηκε από κάποιον εκ των τριών. και γιατί δέχθηκαν να πάνε όλοι χωρίς τον Τόγια ?
Τις δηλώσεις Παπανδρέου τις ακούσατε σήμερα ? Στο δημαρχείο λένε να αρχίζουν να μαζεύουν τα πανώ για τον Ισθμό διότι αρχίζουν να είναι εκτός γραμμής. Στο δημαρχείο υπάρχει άλλο ένα πρόβλημα. Τι πρέπει να ανακοινώσει πρώτα ο Πνευματικός ? Ποιους καινούργιους φέρνει στον συνδυασμό ή ποιους διώχνει από τον συνδυασμό ? Διότι σε αυτές τις εκλογές θα ψηφιστεί αυτός που θα διώξει και όχι αυτός που θα φέρει έμπειρα στελέχη της αυτοδιοίκησης !
Δεν ρωτάω να μάθω τι θα κάνουν αυτοί που φεύγουν μόνοι τους διότι ο Γιώτης λέει ότι τους έχει καπαρώσει. Αυτό βέβαια δημιουργεί το μοναδικό φαινόμενο να υπάρχει υποψήφιος που να διεκδικεί χρίσμα από τη ΝΔ με επιχείρημα τη στήριξη δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ. Και όμως το επιχείρημα έχει βάση εφόσον δεν υπάρξει άλλο ψηφοδέλτιο από το χώρο του ΠΑΣΟΚ.
Πόσο όμως διευκολύνουν την Κίνηση Πολιτών τα πολλά ψηφοδέλτια και ειδικά αυτά των ανταρτών που πιθανόν να κατέβουν κόντρα στα χρίσματα ? Καθόλου διότι όσοι κατέβουν κόντρα στα χρίσματα θα έχουν μετακομματική συμπεριφορά ή κάτι αντίστοιχο.
Ποιο είναι το στοίχημα του ΠΑΣΟΚ ? Να πετύχει η μεταρρύθμιση Καλλικράτης ή να εκλέξει δέκα πράσινους δημάρχους παραπάνω ? Στις επόμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ θα κριθεί από την επιτυχία του Καλλικράτη, άρα συμφέρει να εκλεγούν άξιοι που μπορούν να φέρουν συναίνεση. Διότι Καλλικράτης χωρίς συναίνεση δεν προχωράει. Οπως δήλωσε η Φαρμάκη σήμερα ... με τσαμουκάδες δε φτιάχνεις το λιμάνι. Με τσαμπουκάδες θα φτιάξεις Καλλικράτη κόντρα σε τσαμπουκαλεμένη κοινωνία ανέργων συμβασιούχων ?

Πηγη: True Channel

Εγώ να συμπληρώσω από τη μεριά μου οτι το ΠΑΣΟΚ κοιτά πολυ προς τα αριστερά του Δήμου μας και μιλώ για μεριά κίνησης.
Μάλιστα ακούγεται οτι ο Μπάμπης Κασίμης έχει πολλές άκρες στο ΠΑΣΟΚ κάτι που επιβεβαιώθηκε και με την πρόταση που του έγινε να γίνει υποψήφιος βουλευτής.