Recent Posts

Λίγα απο τη συνέντευξη τύπου για το Iphone 4

Ανέφερε ότι εργαστήκαν γι'αυτό το πρόβλημα 22 ημέρες. Επισήμανε ότι η Apple θέλει όλοι οι χρήστες τις να είναι ευχαριστημένοι με τα προϊόντα της.

Αφού έκανε μερικές συγκρίσεις με τα προβλήματα άλλων κινητών τηλεφώνων, ο Steve Jobs ανέφερε ότι εάν κάποιος διάβαζε τα συνεχόμενα άρθρα σε blogs και σε sites τεχνολογίας, θα νόμιζε ότι ένα ποσοστό 25 - 50% θα είχε πρόβλημα με την συσκευή iPhone 4. Στην πραγματικότητα, πρόβλημα με τη συσκευή είχε μόλις το 0.55% των χρηστών iPhone 4.
Στη συνέχεια του δελτίου τύπου, αναφέρει ότι οι χαμένες κλήσεις λόγω των προβλημάτων στην κεραία ανέρχονται σε μόλις 1%, ενώ στο iPhone 3GS το ποσοστό ήταν λίγο μικρότερο από 1%. Αυτό οφείλετε στο ότι το iPhone 3GS δεν είχε αλλάξει design και με την κυκλοφορία του υπήρχαν πολλές διαθέσιμες θήκες για να προμηθευτούν οι χρήστες του. Αυτό δεν συνέβει με το iPhone 4, το οποίο είχε καινούριο design και δεν υπήρχαν διαθέσιμες θήκες για τους χρήστες του.
Επίσης ο Steve Jobs ανέφερε ότι στη νέα έκδοση iOS 4.0.1 θα διορθωθεί η ένδειξη σήματος στην οθόνη του τηλεφώνου. Και τέλος ανέφερε ότι οι επιστροφές στην κυκολφορία του iPhone 3GS ήταν 6%, ενώ στο iPhone 4 μόλις 1,7%.











Διαβάστε περισσότερα : http://www.pcsteps.gr/technology/59-mobile-phones/395-apple-deltio-tipou-16-iouliou-ta-apotelesmata#ixzz0u2LWIFRj

Κατασκευή και σχεδιασμός Ιστοσελίδων Datasync - Advanced IT Solutions