Recent Posts

Αγωγή στη J.LO για την ακύρωση της συναυλίας στα κατεχόμενα

Ένα ξενοδοχείο πολυτελείας στα κατεχόμενα της Κύπρου απειλέι με αγωγή ύψους 40 εκατομμυρίων δολλαρίων την Jennifer Lopez μετά την ακύρωση μιας προγραμματισμένης εμφάνισης της στο χώρο του, στις 24 Ιουλίου. Το Cratos Premium Hotel & Casino είχε ζητήσει από την JLo να δώσει μια...
συναυλία σε αίθουσα του, την ημέρα που συμπληρώνονται τριάντα έξι χρόνια απο την εισβολή των Τούρκων στο νησί της Κύπρου. Η αντίδραση της ελληνοκυπριακής πλευράς στην προοπτική ενός τέτοιου γεγονότος, ήταν άμεση, με την δημιουργία ενός facebook profile ενάντια στην διεξαγωγή της συναυλίας και το ενδεχόμενο συγκρούσεων και εντάσεων εντός Κυπριακού εδάφους έμοιαζε ορατό. Η πλευρά της41χρονης τραγουδίστριας/ηθοποιού πληροφορούμενη τις αντιδράσεις, ματαίωσε την συναυλία δίχως δεύτερη σκέψη, ανακονώνοντας πως «Η Jennifer Lopez δεν θα υποστήριζε κανένα καθεστώς που έχει συνδεθεί με παραβιάση ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η εμφάνιση της ακυρώνεται».
Όμως ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, απάντησε στην ανακοίνωση αυτή, με μια «βαριά» αγωγή, για αθέτηση συμφωνίας. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, η αγωγή ενδέχεται να αποσυρθεί, αν τελικά δεχτεί η Jennifer Lopez να πραγματοποιήσει την εμφάνιση της.