Recent Posts

Άρχισαν τα μαθήματα Ιστιοπλοΐας για παιδιά στον Ν.Ο. Κιάτου

O Ν.Ο. Κιάτου οργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά καλοκαιρινά μαθήματα ιστιοπλοΐας για παιδιά και εφήβους. Τα μαθήματα άρχισαν την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010 με την συγκέντρωση των μικρών μαθητών, στο Λεμβαρχείο του Ομίλου, στο Λιμάνι του Κιάτου.

Στα μαθήματα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας άνω των 6 ετών που γνωρίζουν κολύμβηση. Η εκπαίδευση των παιδιών, από πτυχιούχους αναγνωρισμένους εκπαιδευτές, γίνεται με τα σκάφη τύπου Optimist και Laser που διαθέτει ο Όμιλος. Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, πρωινές και απογευματινές ώρες και θα διαρκέσουν όλο το καλοκαίρι.

Όσοι από τους μικρούς μαθητές τελειώσουν τα μαθήματα μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να ενταχθούν στην αγωνιστική ομάδα του Ομίλου, η οποία προπονείται όλο, σχεδόν, το χρόνο και συμμετέχει σε διασυλλογικούς αγώνες καθώς και στο Περιφερειακό και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 27420-26105 ή 27427-70100 καθώς και στα γραφεία του Ομίλου (πάνω από το ΚΤΕΛ Κιάτου, επί της οδού Αστέρη Κοβατζή 10) καθημερινά από 19:00 έως 22:00.