Recent Posts

Αυτό είναι μάρκετινκ!!!!!!!!

Ερωτική ικανοποίηση σε κάθε φίλο της στο twitter υποσχέθηκε η Ολλανδή πορνοστάρ, Μπόμπι Εντεν, σε περίπτωση που οι Οράνιε κατακτήσουν το παγκόσμιο κύπελλο.

Ποιος ασχολείται πλεόν με την Παραγουανή, Λαρίσα Ρικέλμε, η οποία υποσχέθηκε ένα απλό και ταπεινό στριπτιζάκι; Αυτά είναι πλέον ξεπερασμένα. Η 30χρονη Ολλανδή πήγε την ιστορία ένα βήμα παραπάνω και υποσχέθηκε να ικανοποιήσει μέχρι τέλους κάθε φίλο της στο twitter.
Διαβάστε γιατί οι υποσχέσεις για στριπτίζ και οι γυμνές φωτογραφίσεις φαντάζουν πλέον με απλή καθημερινότητα. «Αν η Ολλανδία κατακτήσει το παγκόσμιο κύπελλο xxx... σε όλους όσοι με ακολουθούν στη σελίδα μου, μαζί με τις Βίκι Βέτε, Μις Χίμπριντ και Γκάμπι Κιντέρος», αναφέρεται στο status της διάσημης πορνοστάρ, η οποία έχει κάνει περίπου 100 ταινίες τις οποίες συνοδεύει το κόκκινο -x-.
Η Μπόμπι όταν έκανε τη βαρυσήμαντη δήλωση είχε λίγους περισσότερους από 5.000 φίλους. Πλέον ο αριθμός έχει φτάσει τους 14.000 και όπως πάει η δουλειά, το κοντέρ αναμένεται να... μηδενίσει!

Είδατε μάρκετινγκ... Γι'άυτο σας λεω υποψήφιοι...Πάρτε μαθήματα.Γιατι για την ώρα οι πολίτες λένε "Αν παω να ψηφίσω να κάτσω να με ...αγαπήσετε".Απέχετε πολύ απο την κυρία.14000 κουκια μάζεψε.



Πηγη: gazzetta.gr