Recent Posts

Δεν ανοιγει τα χαρτια του ο Παπαγεωργιου.

Φημες θελουν το νεο προεδρο της τοπικης της ΝΔ στους Αγ. Θεοδωρους να στηριζει Γερου για τις εκλογες.Πηγαμε λοιπον και ρωτησαμε τις προθεσεις του και δε μας το απεκλησε.
Μαλιστα ειπε χαρακτηριστικα αλλο βουλευτικες και αλλο δημοτικες. Οποιος θεσει στο τραπεζι των διαπραγματευσεων την πιο συμφερουσα προταση για τους Αγιους αυτον θα στηριξει η τοπικη.
Βεβαια η εν λογω κινηση εχει παρασκηνιο.
Ειναι μια αντανακλαστικη κινηση λογω των κινησεων Σοφια και των διαπραγματευσεων με το νυν δημαρχο Λουτρακιου κο Γκιωνη τις οποιες το δημοτικο συμβουλιο Αγιων Θεοδωρων δεν ειχε δει με καθολου καλο ματι. Οι επαφες ειχαν συνεχιστει με τον Παυλο Παυλου σε αντιθεση με το Γερου που εχει παρεβρεθει σε εκδηλωσεις της περιοχης και εχει δειξει μεγαλυτερο ενδιαφερον.Εξαλου δημοσιογραφικες μας πηγες φερουν τον κυριο Γερου να συναντιεται με το Γιωργο Παπαγεωργιου και δημοτικους συμβουλους και απο τις 2 παραταξεις των Αγιων αν οχι σημερα στο προσεχες χρονικο διαστημα.
Αυτες οι κινησεις προκαλουν δυσφορια στο στρατοπεδο Παυλου που θεωρουν οτι σαν εκπροσωπος του κομματος θα επρεπε να στηριξει με ολες του τις δυναμεις τον υποψηφιο με το χρισμα.