Recent Posts

ΚΟΡΙΝΘΟΣ DOWN TOWN BAZAAR 14 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου 2010


Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου αναγνωρίζοντας το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στην αγορά, ανέλαβε μία σημαντική πρωτοβουλία η οποία οδήγησε στο σχεδιασμό ενός προγράμματος στήριξης τόσο των καταναλωτών όσο και των τοπικών επιχειρήσεων μέσω ενός καινοτόμου προγράμματος, το «Κόρινθος-Down Town Bazaar»

Με την ενέργεια αυτή οι καταναλωτές θα μπορούν να αγοράζουν προϊόντα σε ειδικές μειωμένες τιμές. Το ύψος των προσφορών θα είναι ελεύθερο και θα το κρίνει κατά περίπτωση ο κάθε επιχειρηματίας καταστηματάρχης.

Σε μία προσπάθεια να αντιστρέψει το ιδιόρρυθμο κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην αγορά σε συνδυασμό με τη συρρίκνωση του διαθέσιμου εισοδήματος στον καταναλωτή, ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου ανέλαβε μία σημαντική πρωτοβουλία η οποία στόχο έχει να βοηθήσει τις τοπικές επιχειρήσεις αλλά και τους καταναλωτές.

Με το πρόγραμμα «Κόρινθος-Down Town Bazaar» τα καταστήματα της Κορίνθου μπορούν να προβούν σε προσφορές για το χρονικό διάστημα από 16 Ιουνίου έως και 3 Ιουλίου 2010.

Οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στην ενέργεια θα έχουν στην είσοδο του καταστήματος ειδική σήμανση όπου θα αναφέρονται τα στοιχεία του προγράμματος, ώστε οι καταναλωτές να αναγνωρίζουν πως στο συγκεκριμένο κατάστημα υπάρχουν προσφορές στα προϊόντα.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου σε συνεννόηση με τα μέλη του Συλλόγου κινήθηκαν προς αυτή την λύση προσπαθώντας να συμβάλλουν στη μείωση ενός οικονομικού και κοινωνικού αδιέξοδου που έχει δημιουργηθεί στην πόλη και την αγορά της Κορίνθου.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο τής επιτροπής ,που εχει συσταθεί απο τον ΕΣΚ,για την αντιμετώπιση της κρίσης, Κων/νο Σαραντακο, με την ενέργεια αυτή οι επιχειρηματίες θα μειώσουν τις τιμές για τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, θα ενημερώσουν το κοινό με μία μεγάλη διαφημιστική καμπάνια με το slogan, Κόρινθος Down Town Bazaar, ώστε να αυξηθεί η κίνηση των καταναλωτών στο κέντρο και την αγορά της Κορίνθου.

Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου