Recent Posts

Οι οικονομικοι μεταναστες πανε τα λεφτα τους σε τραπεζες εκτος Ελλαδας.


Αρδην παιρνουν τα λεφτα τους απο τις τραπεζες οι οικονομικοι μεταναστες και τα μεταφερουν σε τραπεζες της χωρας τους.Ακομα και οι Αλβανοι που περασαν τεραστιες δοκιμασιες και εχασαν περιουσιες απο το τραπεζικο συστημα της χωρας τους προτιμουν να παρουν τα χρηματα τους και να τα "κλεισουν" σε αλβανικες τραπεζες.
Και δε μιλαμε για υποκαταστηματα Ελληνικων τραπεζων στη γειτονα χωρα αλλα για πληρη εξαγωγη συνναλαγματος προς την Αλβανια.
Το συγκεκριμενο δεν ειναι ραδιο αρβυλα ειναι γεγονος πλεον αφου οι τραπεζες της Αλβανιας παρουσιαζουν σημαντικοτατα κερδη την τελευταια διετια.
Επισης εντονη ειναι και η αναπτυξη της επιχειρηματικοτητας σε Αλβανια και Βουλγαρια αφου επενδυονται μεγαλα ποσα σε επιχειρησεις στις χωρες αυτες και απο Ελληνες αλλα και οικονομικους μεταναστες που δουλευουν στην Ελλαδα και ετοιμαζουν το μελλον μετα την επιστροφη στη χωρα τους.

Χωρις ιχνος εθνικισμου μηπως πρεπει να δουμε πως θα στηριξουμε την Ελληνικη οικονομια στηριζοντας και το μαγαζι της γειτονιας αλλα για πρωτη φορα και τον εργατη της γειτονιας;
Τουλαχιστον αυτος τα χρηματα του θα τα αφησει εδω.