Recent Posts

Αρχίζουν και πάλι τα μαθήματα Κολύμβησης από το Ν.Ο. Κιάτου


Στα τέλη της περσινής χρονιάς ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονομής των αναμνηστικών διπλωμάτων των σχολών κολύμβησης και ιστιοπλοΐας για παιδιά, υποσχέθηκε την συνέχιση της ανάπτυξης του θαλάσσιου αθλητικού πνεύματος στο Κιάτο.

Συνεπής στις υποσχέσεις του αυτές, ο Ν. Ο. Κιάτου ανακοίνωσε το πρόγραμμα μαθημάτων κολύμβησης, για παιδιά από 5 έως 12 ετών, της φετινής χρονιάς. Μάλιστα για να διευκολύνει περισσότερο τους γονείς που θέλουν τα παιδιά τους να μάθουν κολύμβηση διοργανώνει 4 κύκλους μαθημάτων.

Κάθε κύκλος είναι μια ολοκληρωμένη σειρά μαθημάτων που διαρκεί 3 εβδομάδες. Ο πρώτος κύκλος θα αρχίσει μόλις κλείσουν τα σχολεία, δηλ. στις 16 Ιουνίου. Οι άλλοι κύκλοι αρχίζουν στις 9 Ιουλίου, στις 2 Αυγούστου και στις 25 Αυγούστου. Οι γονείς μπορούν να γράψουν τα παιδιά τους σε όποιον από αυτούς τους κύκλους επιθυμούν.

Τα μαθήματα απευθύνονται τόσο σε αρχάριους όσο και σε προχωρημένους . Τα παιδιά που δεν ξέρουν καθόλου κολύμβηση θα έχουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τη θάλασσα, να αποβάλλουν τους φόβους τους για το υγρό στοιχείο και να μάθουν να κολυμπούν.

Για τα παιδιά που έχουν ήδη μια εξοικείωση με τη θάλασσα και το κολύμπι ή για όσα τελείωσαν το τμήμα αρχαρίων, τα μαθήματα για προχωρημένους αποσκοπούν στη βελτίωση τους με την εκμάθηση του σωστού τρόπου χρήσης της αναπνοής και την εξάσκηση σε διάφορα είδη κολύμβησης. Σκοπός μας, δήλωσε ο Πρόεδρος του Ν. Ο. Κιάτου κ. Σωτήρης Μενούνος, είναι όταν τελειώσουν τα μαθήματα τα παιδιά να μπορούν να δηλώσουν με περηφάνια «Μπορώ και Χωρίς Μπρατσάκια», και οι γονείς να είναι σίγουροι ότι ΜΠΟΡΟΥΝ.

Τα μαθήματα θα γίνουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο λιμάνι του Κιάτου, από πτυχιούχους καθηγητές κολύμβησης με πολύχρονη εμπειρία σε παιδιά αυτών των ηλικιών.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την γραμματεία του Ομίλου στο τηλέφωνο 27420 26105, Δευτέρα με Παρασκευή από τις 19:30 έως τις 22:00, ή επισκεφτείτε το site του Ομίλου στη διεύθυνση www.nokiatou.gr