Recent Posts

Κλεινει πονηρα το ματι στο ονλαιν στοιχημα


Το κρατος χανει απιστευτα ποσα απο το τζιρο του ονλαιν στοιχηματος.
Ενας στους τρεις παικτες μπαινει στο ιντερνετ ψαχνοντας για μεγαλυτερες αποδοσεις και live στοιχηματα.
Ειδικα στο τελευταιο πεφτουν απιστευτα ποσα που μεχρι ωρας η Ελληνικη πολιτεια εδειχνε να μη θελει.
Ομως οι καιροι ειναι δυσκολοι και ετσι το κρατος αποφασισε να κλεισει πονηρα το ματι στο ονλαιν στοιχημα.
Κάθε εταιρεία που θα καταθέσει αίτηση για να πάρει άδεια για στοίχημα, πόκερ και ιππόδρομο θα πρέπει να πληρώσει 5 εκατ. ευρώ, να έχει γραφεία στην Ελλάδα, οι σέρβερ της για την παροχή των υπηρεσιών να είναι σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης και όχι έξω από αυτήν, η άδεια έχει διάρκεια 5 ετών και αυτό που είναι πράγματι απογοητευτικό είναι ο φόρος που προτείνεται στο 9,5%.
Με αυτούς τους όρους είναι βέβαιο ότι θα αντιδράσουν οι ξένες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, αφού δεν θα μπορούν να παίξουν και αναφέρομαι σε εταιρείες που δεν είναι φαντάσματα ή κομήτες, αλλά θέλουν να αναπτύξουν κανονική δραστηριότητα πληρώνοντας φόρους.
Πέραν τούτου, πολλές εταιρείες δεν θα έχουν τη δυνατότητα να καταβάλουν τα 5 εκατ. ευρώ, χρήματα που αντιστοιχούν σε άδεια για λειτουργία 5 ετών και όχι για αόριστο χρονικό διάστημα.
Απο την αλλη οι μαλλον οφελειμενοι ειναι τα καζινο της χωρας αφου για αλλη μια φορα ρουλετες και λοιπα παιχνιδια μεσω ιντερνετ παραμενουν παρανομα στην Ελλαδα αφου για τις αδειες εχουν πληρωσει πολλα εκατομυρια ευρω ενω απασχολουν και πολυ προσωπικο στην Ελλαδα πραγματα που πολυ εξυπνα τα εβαλαν στη διαπραγματευση με το κρατος οι εκπροσωποι τους.