Recent Posts

Εφαγε ηδη τον προεδρο του πολεμικου μουσειου και ερχεται και η ΕΔΕ. Α ρε Τζουλια..


Ο πρόεδρος του ΔΣ του Πολεμικού Μουσείου, Κωνσταντίνος Τσιμογιάννης, υπέβαλε την παραίτησή του, μετά το σκάνδαλο που προκάλεσε η “επίσκεψη” του ναύτη, Γεράσιμου Ζαγορίτη, γιου του γραμματέα της ΝΔ, Λευτέρη Ζαγορίτη και της Τζούλιας Αλεξανδράτου, στο Μουσείο, μετά από βραδινή τους έξοδο. Παράλληλα, από το ΓΕΕΘΑ έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση, το πόρισμα της οποίας αναμένεται να δοθεί την Τετάρτη (30/06).
Στο ναύτη Γ. Ζαγορίτη επιβλήθηκαν τριάντα μέρες κράτηση και άλλες τριάντα στέρησης εξόδου επιβλήθηκαν, για την είσοδο της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο Πολεμικό Μουσείο και συγκεκριμένα στους θαλάμους των στρατιωτών, ενώ θα μετατεθεί στη Λήμνο.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας λίγες ημέρες πριν για φαινόμενα κοινωνικής ευτέλειας, είχε εξαγγείλει την επιβολή κυρώσεων, δηλώνοντας χαρακτηριστικά :
«Να είστε βέβαιοι ότι θα επιβληθούν, εφόσον εντοπιστούν και προσωποποιηθούν οι ευθύνες, όλες οι αναγκαίες πειθαρχικές κυρώσεις και θα σταλεί η δικογραφία και στον εισαγγελέα του Ναυτοδικείου για τη δική του δικαιοδοσία και αρμοδιότητα.
Ευτυχώς, στις μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων όλων των κλάδων όπου κρίνεται πραγματικά η ασφάλεια και η άμυνα της χώρας, υπάρχει απόλυτη πειθαρχία και απόλυτη ετοιμότητα αντίδρασης. Υπάρχουν όμως κάποιοι χώροι όπου τα πράγματα είναι δυστυχώς πιο χαλαρά. Και εκεί αλλάζουν άρδην οι συνθήκες, γιατί πρέπει να εφαρμόζονται οι οδηγίες που έχω δώσει σε όλα τα επιτελεία», είπε χαρακτηριστικά.
ΠΗΓΗ: cosmo.gr